Valaau Matou Nei!

O fesili faʻatekinolosi e 56 ma tali a le afi eletise seti – leai. 36-56

36. Faʻafefea ona vaevaeina le tulaga otometi o diesel generator seti?

Tali: Tusi lesona, oe lava-amataina, oe lava-amata faaopoopo otometi mains liua kapeneta, mamao-tolu tolu taumamao (taumamao mamao, mamao fuataga, mamao mataituina.)

37. Aisea ua avea ai le voltage voltage masani o le generator 400V nai lo le 380V?

Tali: Aua o le laina i tua atu o le laina ua pa'ū voltage paʻu.

38. Aisea e manaʻomia ai o le nofoaga e faʻaogaina ai diesel generator set e tatau ona i ai se ea faʻalelei?

Tali: O le gaosiga ole afi diesel e aʻafia tonu ile aofaʻi ole ea e mitiia i totonu ma le lelei ole ea, ma ole afi eletise e tatau ona lava le ea mo le maluluina. O le mea lea, o le faʻaoga nofoaga e tatau ona i ai se ea lamolemole.

39. Aisea e le talafeagai ai le faʻaogaina o mea faigaluega e mimilo faʻapipiʻi ai masini e tolu i luga atu pe a faʻapipiʻi le faʻamama suauʻu, faʻamama diesel, ma le tuʻueseeseina ole suauʻu-vai, ae naʻo le manaʻomia e mimilo ile lima e puipuia ai le faʻasusu o le suauʻu?

Tali: A faʻapea ona faʻamau faʻamau, o le faʻamau faʻamau o le a faʻalauteleina thermally lalo o le gaioiga o le suauʻu puta ma le faʻamafanafanaina o le tino, mafua ai tele popole. Mafuaʻaga faʻaleagaina o le faamama fale poʻo le tuueseeseina fale lava ia. O le mea e sili atu le matuia o le faʻaleagaina lea o le tino o le tino ia mafai ai ona toe lipea.

40. O a ni faʻamanuiaga o le tagata faʻatau na ia faʻatauina le kapoti e amata ai e ia ae le faʻatauina le kapeneta e liua otometi?

Tali:

1) O le taimi lava e i ai le paoa tapunia i le taulaga 'aʻai, o le iunite o le a otometi lava ona amata e faʻatelevaveina le tusi lesona mana lafo taimi;

2) Afai o le moli laina e fesoʻotaʻi i le pito i luma o le ki ki, e mafai foi ona mautinoa o le moli o le potu komepiuta e le aʻafia i le paʻu o le eletise, ina ia faʻafaigofie ai le galuega a le faʻagaioiga;

41. O a tuʻutuʻuga mafai faʻatulagaina ole faʻatutuina ole afi eletise aʻo leʻi mafai ona tapunia ma tuʻuina atu?

Tali: Mo le vaega malulu-vai, o le vevela o le vai e oʻo atu i le 56 tikeri Celsius. O le ea-malulu iunite ma le tino e fai si vevela. O le voltage voltage e masani pe a leai se avega. O le mamafa suauʻu e masani. Naʻo le taimi lena e mafai ai ona ki ma lafo le paoa.

42. Ole a le faʻasologa o uta pe a uma le paoa?

Tali: Aumai le uta i le faʻasologa mai le tele i le laʻititi.

43. O le a le faʻasologa i lalo o le taimi ae leʻi tapunia?

Tali: O le uta ua aveʻese mai laiti i le tele, ma mulimuli ane tapunia.

44. Aisea e le mafai ai ona tapunia ma liliu i lalo o le uta?

Tali: O le avega tapunia o se faʻalavelave faʻafuaseʻi tapunia, lea e i ai se sili atu aʻafiaga i luga o le iunite. Amata i le avega o se faʻatulafonoina gaioiga o le a mafua ai le faʻaleagaina o le eletise masini o le eletise fausia masini.

45. O le a le mea e tatau ona ou vaʻavaʻai iai pe a faʻaaogaina afi eletise i le taumalulu?

Tali:

1) Manatua o le tane vai e le tatau ona 'aisa. O le puipuiga auala e aofia ai le faʻaopopoina umi-taimi anti-ele ma antifreeze suavai pe faʻaaogaina eletise faʻavevela meafaigaluega e mautinoa ai o le potu vevela luga o le 'aisa.
2) O le sasaina o le afi tao e matua faasaina.
3) O le leai-avega preheating taimi tatau ona fai sina umi ae leʻi faʻaopoopoina le paoa.

46. ​​Ole a le mea e taʻua ole tolu-vaega fa-uaea?

Tali: E 4 uaea o loʻo i fafo o le seti afi, o le 3 o uaea ola ma le 1 o se uaea le faʻaituau. O le voltage i le va o le uaea ola ma le uaea ola o le 380V. I le va o le uaea ola ma le le faaituau uaea o 220V.

47. Ole a le tolu-vaega puʻupuʻu taamilosaga? O a taunuuga?

Tali: E leai se uta i le va o uaea ola, ma o se taamilosaga puupuu saʻo o se tolu-vaega auala matagaluega. E mataʻutia lava faʻaiuga, ma ogaoga mea e tutupu e ono paʻu atu ai i le vaʻalele ma maliu ai.

48. Ole a le mea e taʻua ole faʻafoʻiina ole paoa? O a leaga ogaoga e lua?

Tali: O le tulaga o latou lava saunia afi eletise lafoina le paoa i le 'upega tafaʻilagi e taua o le toe faʻafoʻi eletise. E i ai ni leaga ogaoga e lua:

a) E leai se paoa faʻaletonu i le taulaga 'upega tafaʻilagi, ma o le paoa sapalai o le' upega tafaʻilagi ma le sapalaiina e le tagata lava ia o le malosiʻaga o le eletise maua mai le tutusa gaioiga faʻagaioiga, lea o le a faʻaleagaina ai le iunite. Afai o le tagata lava ia saunia eletise ei ai le tele gafatia, o le a mafua ai foi faʻateʻia i le 'aʻai taulaga.

b) O le 'aʻai fesoʻotaʻiga sa i fafo atu o le paoa ma o loʻo feagai ma tausiga, ma o lona lava-saunia afi o le toe faʻafoʻiina atu o le paoa. O le a mafua ai le teteʻe o le eletise i le aufaigaluega o le eletise sapalai le eletise.

49. Aisea e tatau ai i le aufaigaluega faʻataʻitaʻi ona siaki pe o faʻamau faʻamau uma o le iunite o loʻo iai i se tulaga lelei ao le i faʻatonuina? O laina uma laina vavalalata?

Tali: A maeʻa femalagaaʻiga i se mamao atu o le iunite, o isi taimi e le mafai ona alofia le faʻamama pe pa'ū ole laina faʻamau ma le laina. O le moli uila o le a aʻafia le faʻamamaina, ma o le mamafa o le a faʻaleagaina le masini.

50. Ole a le maualuga ole malosi e iai le eletise? O a ni uiga o fesuiaʻi nei?

Tali: Ole eletise ole vaega lona lua ole malosiaga. AC mana ua liua mai le malosiaga masini, ma DC mana ua liua mai le malosiʻaga vailaʻau. O le uiga o le AC e le mafai ona teuina ma ua faʻaaogaina nei.

51. O le a le uiga o le faʻailoga lautele GF mo seti afi eletise?

Tali: O lona uiga faʻaluaina uiga:

a) Seti afi afi eletise seti e talafeagai mo le malosiʻaga o le 50HZ generator seti i le tatou atunuʻu.
b) Seti afi eletise.

52. Tatau i le uta na ave e le afi eletise tausia le paleni tolu-vaega i le taimi o faʻaaogaina?

Tali: Ioe. O le tapulaʻa maualuga e le tatau ona sili atu i le 25%, ma vaega leiloa gaioiga ua matua faasaina.

53. Fafua faʻateʻa e faʻasino i ai le afi afi afi fa?

Tali: Faʻafu, faʻapipiʻi, fai galuega, ma faʻasusu.

54. Ole a le eseʻesega tele ile va ole afi afi ma le afi kesi?

Tali:

1) O le mamafa i le ogāumu e eseʻese. O le afi diesel afi faʻapipiʻi le ea i le faʻasolosolo afaina tulaga;
O le kesi afi afi faʻasolosolo le kesi ma le ea faʻafefiloi i le compression stroke tulaga.
2) Eseese metotia afi. O afi eletise e faʻalagolago i le diesel atomis e faʻapipiʻi le kesi maualuga e faʻafuaseʻi; afi suauʻu faʻalagolago i aloiafi mo mumu.

55. O le a le mea e faʻasino tonu i ai le "lua palota ma le tolu faiga" o le malosiʻaga?

Tali: O le lona lua tiketi e faʻasino i le ticket faigaluega ma le ticket ticket. Lona uiga, soʻo se galuega ma se faʻagaioiga e faʻatinoina i luga o masini eletise. Tatau maua muamua le pepa o galuega ma le faʻagaioiga pepa na tuʻuina mai e le tagata e pule i le sifi. E tatau i itu pati ona galulue e tusa ai ma palota. O le tolu faiga faʻasino i le sifi sifi sisitema, vaʻavaʻaiga vaʻavaʻaia faiga, ma masani masini fesuiaʻi faiga.

56. O anafea ma o fea na fanau ai le afi muamua o le diesel ma o ai na na fausiaina? O le a le tulaga ua i ai nei?

Tali: O le afi afi muamua a le lalolagi na fanau i Augsburg, Siamani i le 1897 ma na faia e Rudolf Diesel, o le na faavaeina le MAN. O le Igilisi igoa o le afi afi o le taimi nei o le igoa o le faʻavae Diesel. TAGATA o le sili ona poto faapitoa diesel afi kamupani gaosi i le lalolagi i aso nei, ma le tasi afi mafai gafatia e oʻo atu i le 15000KW. O le malosiaga autu e tuʻuina atu i le sami vaʻa pisinisi. O fale tetele a Saina o loʻo faʻalagolago foi i kamupani MAN, pei o le Guangdong Huizhou Dongjiang Power Plant (100,000 KW). Foshan Power Plant (80,000 KW) o iunite uma na saunia e MAN. I le taimi nei, o le muamua afi lalolagi diesel afi o loʻo teuina i le fale faʻaaliga o le Siamani National Museum.


Taimi Post: Jun-29-2021

Lafo lau savali ia i matou:

Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou