Valaau Matou Nei!

O le vevesi o le lalolagi, o loʻo feagai nei ma le faʻafitauli tele i le 65 tausaga

I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le radonia pneumonia, ua faʻailoa mai ai le le lelei o faʻafitauli i tua atu o uafu, ma o loʻo feagai pea le kamupani vaʻa a le lalolagi ma le faʻafitauli tele i le 65 tausaga. I le taimi nei e ova atu ma le 350 le au vaʻa uta i le lalolagi o loʻo pisi i uafu, ma mafua ai le tuai o le kilivaina ma le siisii ​​i luga o tau o oloa.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le tulaga faʻailo o le Port of Los Angeles i le aso 16, o loʻo iai nei le 22 container container o loʻo faʻatali i le South California, o vaʻa e 9 o loʻo faʻatali i fafo atu o le taulaga, ma le aofaʻi o vaʻa faʻatali e oʻo atu ile 31. O le e tatau ona faʻatali vaʻa a itiiti mai 12 aso ona tuʻu lea. Taula ma lau uta uta luga o le vaʻa, ona ave lea i faleoloa, fale teu oloa ma faleoloa i le salafa o le Iunaite Setete.

E tusa ai ma faʻamaumauga AIS a Vessels Value, e tusa ma le 50 vaʻa container container na tuʻu latalata i Ningbo-Zhoushan Port.
E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai nei ile 16th o le Siamani Seaexplorer vaʻa vaʻaia mataʻupu, ona o le tele o uafu i konetineta uma o loʻo feagai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo iai nei 346 uta o loʻo taofia i fafo atu o uafu i le lalolagi, sili atu ile faʻalua ile numera ile amataga ole tausaga nei. O faʻafitauli tau felaʻuaʻiga na mafua ai le le lava o faʻasoa ma tuai ai le kilivaina. Ina ua paʻu vaa i le sami, na iʻu lava ina le lava ni ituaiga oloa i luga o le matafaga, ma ua mafua ai ona siisii ​​i luga le tau. O lenei tulaga na iloga ona atagia mai i le "e-commerce logistics" i le taimi o le faamaʻi.

I le taimi lava e tasi, ua afaina tele le tautua a le kamupani vaʻaia i Asia, Europa ma le Iunaite Setete. A o paka ia vaʻa i taula taula o loʻo faʻatali e uta ma laʻu i lalo uta, ua faʻaititia le avanoa avanoa.

O se tasi o mafuaʻaga tele o le utaina o uta uta o le taofiofia o tuaoi o le tele o atunuʻu i le taimi o le faʻamaʻi ma le faamalosia o le tapunia o tele o fale gaosi oloa, lea e lamatia ai le sologa lelei o le sapalai o oloa ma mafua ai le siʻitia o uta o auala tetele o felauaiga i luga o le sami. Ona o le utiuti o container i le sami uafu, ua atili ai ona siitia le uta o uta. O le tau o uta mai Saina i le Iunaite Setete e tusa ma le US $ 20,000 i le FEU (40 futu fagu), ma le fua faatatau uta mai Saina i Europa i le va US $ 12,000 ma US $ 16,000.

Ua talitonu le au atamamai i lea pisinisi, o auala a Europa ua oʻo i le tapulaa o le faapalepale o tagata lafo, ma e utiuti foi le avanoa. O auala i Amerika i Matu ua faʻamoemoe e faʻaauau pea ona siʻitia ona o le faʻaauau pea o le manaʻoga tele ma le leai o ni container ma avanoa. Ona o le faʻafitauli o le plug plug e ono faigata ona faʻaitiitia i le kuata lona fa, o le maualuga o le tau o le faʻamoemoe e faʻaauau pea seʻia oʻo i le tausaga fou a o lumanaʻi le Tausaga Fou a Saina.

I se faʻaopopoga, o le umi o le faʻafitauli o le le lava o fesoasoani lagolago mo uafu atinaʻe ua faʻailoa mai foi. Ae le i aliaʻe le faʻamaʻi, ua i lalo vaʻaia le unaia e faʻaleleia a latou atinae tetele, e pei o le otometi o gaioiga, decarbonized logistics, ma le fausiaina o fale e mafai ona gafatia ma tetele ma tetele vaʻa.

O ofisa talafeagai na fai mai o le uafu e manaʻomia vave le inivesi. I le tausaga ua tuanaʻi, sa matua lofituina lava atinae tetele i luga o le uafu.
Na taʻua e Soren Toft, le CEO o le MSC, o le lona lua ai lea o kamupani vaʻa uta oloa, fai mai o faʻafitauli i le taimi nei e leʻi aliaʻe mai i se taimi e tasi.

I nai sefulu tausaga ua tuanaʻi, ina ia mafai ona faʻaititia le tau o femalagaaʻiga ma le tamaoaiga o fuataga, ua atili ai ona lapoʻa le tele o vaʻa, ma o loʻo manaʻomia foʻi ni taula loloto ma ni tetele tetele. Avea se fou crane e fai ma faʻataʻitaʻiga, e 18 masina le umi mai le oka i le faʻapipiʻiina. O le mea lea, e faigata mo le taulaga ona vave tali atu i suiga o manaʻoga.

Mooney, sui faatonu o le matagaluega o fefaʻatauaʻiga a le gataifale o IHS Markit, talitonu o nisi uafu atonu ua leva ona "i lalo o le tulaga masani" ma e le mafai ona ofi i vaʻa fou tetele. O maketi o loʻo tulaʻi mai e pei o Bangladesh ma Filipaina na masani ona iai faʻalavelave ile taulaga aʻo leʻi oʻo le faʻamaʻi. Na taua e Mooney e faʻapea o le faʻaleleia o atinaʻe tetele e mafai ona na o ni isi o faʻafitauli, ma o le faʻamaʻi foi o loʻo faamamafaina ai le manaʻomia o le faʻamalosia o le faʻamaopoopoina, fefaasoaai o faʻamatalaga, ma le faʻamaumauina o le aofaʻi o le sapalai o oloa.


Taimi Post: Aukuso-20-2021

Lafo lau savali ia i matou:

Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou