Valaau Matou Nei!

Mafuaʻaga mo le sapalai o le suauʻu sapalai o seti afi

1.Uneven suauʻu sapalai mafua mai i le faʻaletonu masini: A maeʻa faʻaaoga mo se taimi umi, ona o le tatalaina poʻo le lapoʻa tele va i le drive faʻafesoʻotaʻiga o le pamu tuiina suauʻu, o le drive mea e faʻaaoga e faaaoga ma o le backlash faʻateleina, lea o le a aʻafia ai foi le laugatasia o le sapalai o le suauʻu o soʻo le soʻo. E le gata i lea, o le soʻosoʻo o paipa paipa suauʻu maualuga-mamafa ona o le tele o le gatete poʻo le le lava faʻamau, ma o le faʻamalosia o le faʻamalosi faʻamalosi e ono mafua ai le paʻu faʻatasi uʻamea ma poloka paipa suauʻu, lea o le a mafua ai foi le le faʻatauaina o le suauʻu sapalai i ogāumu taʻitasi. E le gata i lea, i totonu o pamu tuiina o le suauʻu ma vaipuna a le kovana, o vaipuna o palama o loʻo i ai le malosi faʻamalosi, tele fesuiaʻiga, ma maualuga maualuga taimi faigaluega. Ma o lona solia taimi e sili atu foi maualuga. O le mama moliʻaga tuiina suauʻu ua faʻaititia, o le suauʻu tui voluma o taʻitasi sulu e le tutusa, o le suauʻu tui taimi va o tui i fafo o le faʻapalepaleina, ma o le suauʻu tui amataga amataga ua tuai; o le mamafa suauʻu sapalai e le motusia pe ua le mafai foi ona sapalai.

2.Uneven suauu sapalai i le taimi o debugging: A faʻapipiʻi le pamu tuiina suauʻu luga o le nofoa faʻataʻitaʻiga, o le le tutusa o le suauʻu sapalai o taʻitasi kiliva i le fua faatatau saoasaoa tatau ona 3%.

3. O le eseʻesega i le va o le debugging state ma le faʻaaogaina o tuutuuga: o le pamu tuiina o le suauʻu o loʻo faʻapipiʻi luga o le nofoa faʻataʻitaʻi i le vevela o le potu, ae o le faʻaaogaina faʻaaogaina e faʻaaogaina pe a oomi le pusa, o le vevela i totonu o le pusa e oʻo atu i le 500 ~ 700 ℃, ma le mamafa o le 3 ~ 5MPa. , E 'eseʻese lava le lua. A o faʻatautaia le locomotive, o le vevela o le pamu tuiina o le suauʻu ma le suauʻu suauʻu e oʻo atu i le 90 ° C, ma o le a mafua ai foi ona faʻaitiitia le ogatasi o le diesel. O le mea lea, o le gaʻo i totonu o le suauʻu ma le nila alatoto faʻaputuputuina faʻateleina, ma le aofaʻi o le suauʻu faʻafoʻi e sili atu nai lo le taimi o le faʻamaʻaina. E tusa ai ma le fuataga, o le aofaʻi moni o le suauʻu tuʻuina i totonu o le pusa e le pamu tuiina o le suauʻu e na o le 80% o le suʻega nofoa o le paluina tusi. E ui lava o le pamu suauʻu faʻateʻaina le aufaigaluega o le a mafaufau i lenei itu, e faigata ona malamalama lelei i ai. E le gata i lea, ona o le eseʻesega i le tikeri o le ofuina poʻo le ea-fufusi o le ogāumu liner piston ma le alatoto auala, o le vevela ma le mamafa o taʻavale taʻitasi pe a maeʻa ona faʻapipiʻi o le a ese foi. Tusa lava pe o le pamu tuiina o le suauʻu sa faʻapipiʻi luga o le nofoa faʻataʻitaʻi, o le sapalai o suauʻu taʻitasi o le a le tutusa pe a maeʻa ona tuʻuina


Taimi Post: Mar-05-2021

Lafo lau savali ia i matou:

Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou